Van Beek Kaas

 

Erik van Beek zwaait de scepter op de markt in Zeist. Samen met zijn enthousiaste teamleden biedt Erik een breed assortiment binnenlandse en buitenlandse kazen aan. Zeer bekend is de Veendaler: al jarenlang op vele markten in Nederland te vinden. Elke week weer komen tientallen klanten voor een lekker stukje kaas naar de markt.

Bij Erik kunt u terecht voor heerlijke Hollandse kazen van gegarandeerd goede kwaliteit tegen scherpe prijzen en natuurlijk ook voor een lekker stukje buitenlandse kaas! Neemt u eens een kijkje bij zijn kraam, laat U verrassen door het assortiment of laat U inspireren door de variatie aan  kaas die geschikt zijn voor Uw recepten!

U Kunt ons vinden op de markt in de volgende plaatsen:

Maandag: Ede

Dinsdag: Utrecht Smaragdplein

Woensdag: Hilversum, Leusden, Scherpenzeel

Donderdag: Amersfoort, Utrecht (Overvecht), Harderwijk

Vrijdag: Zevenaar, Apeldoorn, Amersfoort, Overberg

Zaterdag: Zeist, Apeldoorn, Rijswijk

 Email:​​​​erik@vanbeekkaas.nl

Telefoonnummer:​+316-46050798

Telefoonnr. zaak:​​0318-510881

Bedrijfsnaam:​​ Kaashandel J. van Beek V.O.F.

KVK Nummer:​​56889399

Van Beek Kaas voor een​ Groot Aanbod aan Hollandse Kaas, Ook een uitgebreid assortiment aan buitenlandse kaas, zuivel (Yoghurt en diversen)