Travelman Harry Kalkman

Over Travelman
Welkom op onze marktkraam. Hier vind u alles over de Travelman bij u op de markt in Zeist. Daarnaast vind u alle informatie over de achterliggende organisatie, overige standplaatsen van onze Travelmannen en hun assortiment.

Travelman vindt U op een groot aantal weekmarkten door heel Nedrland. Wij richten ons  op het vermarkten van lederwaren en reisartikelen.

Naast de weekmarkten is de Travelman ook regelmatig te vinden op speciale markten, zoals seizoensmarkten en markten op feestdagen of evenementen. Daarnaast kunt u in het zomerseizoen alle dagen bij onze winkel in Renesse terecht.

Travelman lederwaren & reisartikelen is een coöperatie met 13 leden die op een groot aantal weekmarkten door heel Nederland actief is. Deze coöperatie richt zich op het vermarkten van lederwaren en reisartikelen zoals fashionbags, tassen, shoppers/manden, koffers, portemenees, reisartikelen en kindertassen.