B&B den Hollander VOF


B & B den Hollander VOF Holland Kaascentrum

Holland Kaascentrum staat al ongeveer 42 jaar in Zeist op de markt, waar mijn vader Ben begon. Nu staan we daar iedere week met hele mooie producten uit alle windstreken van Nederland, aangevuld met buitenlandse kazen. Wij verkopen heel graag een mooi en goed stuk kaas, het liefste de soorten die in het supermarkt kanaal niet verkrijgbaar zijn. We proberen ons daarmee te onderscheiden evenals met de gezelligheid en het stukje aandacht oor de klant.
Kwaliteit is dus heel belangrijk voor ons, we hebben een goed gevoel bij veel kazen, waarvan we altijd de herkomst kennen en dus een affiniteit hebben met de boer en de koeien!
We gunnen de boer een eerlijke prijs, vandaar dat we al tientallen jaren met sommige families zaken doen!

Daarnaast kunnen u bij ons alles proeven en proberen. De beleving vinden we heel belangrijk.  Om u als klant extra te verwennen hebben we ook ons spaarsysteem waarmee u kunt sparen voor een korting van 10% op een aankoop naar keuze of voor 10 scharreleieren en/of keukentextiel. Ook is het voor ons erg belangrijk dat de kaas 101% goed is, mocht dat onverhoopt niet zo zijn dan krijgt u van ons nieuwe!

Bent u benieuwd geworden? Kom gerust eens langs en profiteer van onze kortingsbon van 10%  bij de aankoop van, Hollandse fabrieks kazen, Boerenkazen, Franse kazen,
Spaanse kazen, Italiaanse kazen.

Wij raspen alles op maat en  alles GRATIS vacuüm verpakt als u dat wilt

We hopen u te treffen in onze kraam.

Bob en Bart den Hollander
vofdenhollander@live.nl
0628256871

KvK nummer 53136462

Facebook