Tof Boeket

Inmiddels staat alweer de 3e generatie aan het roer van Tof Boeket. Vroeger verkochten onze opa’s bloemen met een simpele bakfiets. Imiddels zijn we een professionele bloemen organisatie, die op alle bloemenwensen in kan gaan. In 2010 hebben we onze oude naam Rembrandt Bloemen omgetoverd tot Tof Boeket. Deze naam past helemaal bij ons jonge dynamische bedrijf. In 2013 bestaan we al weer 50 jaar!
Wij kopen de bloemen zelf bij de veiling in Aalsmeer. Daarna gaan ze direct naar onze bloemenkiosk en op de markt in Zeist. Zo heeft u dus altijd dagverse bloemen. Doordat er geen handelaar tussen zit, kunnen we de bloemen verkopen tegen scherpe prijzen. Wij kopen grootschalig mooie producten in, verwerken zelf de bloemen en maken alle boeketten zelf, zo kunnen we de bloemen de aandacht geven die ze verdienen!