Veldhuijzen de Bodegraafse Kaasboer

logo DBK.jpg

Wij zijn Dirk-Jan en Hans Veldhuijzen van de Bodegraafse Kaasboer: Kaaskenners sinds 1885! En al 45 jaar op de markt in Zeist, Opa Hans is begonnen in 1972 en enkele jaren later kwam zijn zoon Dirk-Jan in het bedrijf. Kom deze heerlijke kazen proeven!oals de overheerlijke Boeren Ambacht.. een bijzondere kaas met een gewicht van 70Kg, een echte smaakmaker. Of een bijzonder pareltje voor de feestdagen: Le petit Doruvael.. bedacht door een boer uit Montfoort die op vakantie was geweest in Frankrijk.. of de prijswinnende Blue de Graven een Bodegraafse kaas met een blauwader.. Iedere donderdag staan wij van 8.00 – 16.00 uur voor u klaar op de weekmarkt in Zeist!

Kom naar de markt voor traditioneel gerijpte kaas uit eigen kaaspakhuis, Boerenkaas, diverse magere kazen, buitenlandse kaas, zuivelproducten.

KvK nummer: 29010249 Tel: 0172-650456