Het nieuwe marktplein in gebruik genomen

Vandaag voor de eerste keer weer op het vernieuwde marktplein! Het was gezellig druk vandaag. De gemeente Zeist had bij de opbouwfase gezorgd voor twee elektriciëns om waar nodig electra aansluitingen te controleren en of aan te passen. Kramenzetter Richard Kant was de hele dag paraat om waar nodig te assisteren bij het naar wens aanpassen van de kramen. Hier en daar werd er onder leiding van de marktmeester nog wat geschoven of aangepast. Soms wat hobbels en vertraging. De marktondernemers konden desondanks vrij vlot hun plek innemen. Al met al een goede start!
Voor de bezoekers van de markt was het wel even wennen. Waar staat mijn groenteman en die mijnheer met het fruit? Waar kan ik een visje kopen? Waar vind ik die mevrouw met die leuke lingerie? Ik zoek Bob! Is de snoep er ook weer? Waar vind ik de noten en waar de kip? Waar staat Jan? Heeft U als bezoeker Uw vaste adresjes al weer gevonden? Wij zijn benieuwd naar Uw mening. Vond ook U het een goede start?